Partidul „Șor”: Se încearcă eliminarea lui Balinschi din cursa electorală

Partidul „Șor”: Se încearcă eliminarea lui Balinschi din cursa electorală

Partidul „Șor” declară că se încearcă eliminarea din cursa electorală a candidatului său Vitalie Balinschi de la alegerile parlamentare noi în circumscripția nr. 38, Hâncești, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții partidului au menționat că Președintele țării, Igor Dodon, încearcă să-l elimine pe Vitalie Balinschi din cursă.

„Ieri, în raionul Hâncești, colaboratorii poliției și procuraturii îi impuneau pe cetățeni să dea declarații împotriva candidatului nostru și anume că ei ar fi primit bani de la Partidul „Șor”. O întreagă operațiune a fost făcută în baza unei plângeri a unui primar de stat din raion. S-a declarat că oamenii au fost plătiți de partid pentru a merge în excursie la „Orheiland”. Acest lucru ne spune că Dodon înțelege că în această cursă candidatul lor nu are nici o șansă și intimidează alegătorii. Solicităm ca lucrurile acestea să fie stopate. În caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne adresa în instanța de judecată și organizațiilor internaționale”, a spus deputatul Denis Ulanov.

Vitalie Balinschi a spus că nu are nevoie de „Orheiland” pentru a discuta cu oamenii. „Participarea mea în această campanie a deveni unde deranjantă pentru guvernare. Din start am anunțat că voi avea o campanie corectă, unde voi discuta cu oamenii și voi face programul pentru fiecare localitate. La începutul campaniei am fost atacat de cei din dreapta, acum de cei din stânga”, a spus Vitalie Balinschi.

Cristina Parfeni

Share