Partidul „Șor” – pregătit pentru a protesta. Marina Tauber: „Dacă în continuare cetățenii vor cere acest lucru”

Partidul „Șor” – pregătit pentru a protesta. Marina Tauber: „Dacă în continuare cetățenii vor cere acest lucru”

Partidul Politic „Șor” este pregătit să organizeze proteste masive împotriva guvernării, a declarat la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, vicepreședintele formațiunii, Marina Tauber. Ea a menționat că primește mai multe semnale despre nemulțumirile oamenilor și încălcarea drepturilor lor.

„Primim mai multe semnale din partea oamenilor că sunt indignați de ceea ce se întâmplă în țara noastră și dacă vom vedea în continuare că oamenii sunt înjosiți, că problemele lor nu sunt luate în seamă, că drepturile lor sunt constrânse, suntem gata să ieșim în stradă, la proteste foarte dure și să luptăm pentru drepturile lor, așa cum ei au luptat pentru noi”, a declarat Tauber.

„În acest context, Tauber a amintit că atât ea, cât și colegii ei de partid au fost sprijiniți de cetățeni, care au organizat acțiuni de protest împotriva abuzurilor guvernării asupra lor. Marina Tauber le-a mulțumit tuturor susținătorilor Partidului “Șor”, precizând că a venit rândul formațiunii să apere interesele cetățenilor”, se menționează într-un comunicat al partidului.

„Suntem gata să ieșim la proteste și credem în forțele noastre. Vom lupta pentru oamenii care au luptat pentru noi, vom lupta pentru condițiile de trai în Moldova și pentru realizarea programului nostru. Suntem gata să ieșim în stradă împotriva guvernării de astăzi, dacă în continuare cetățenii vor cere acest lucru”, a mai susținut Tauber.

În cadrul aceleiași emisiuni, Marina Tauber a fost întrebată și despre dosarul deschis pe numele său. „Ea a declarat că nici măcar nu cunoaște la ce etapă se află acesta, pentru că după „show-ul” din ajunul alegerilor locale când atât ea, cât și colega sa de partid, Reghina Apostolova au fost reținute, nu a mai urmat nimic. Potrivit Marinei Tauber, aceasta este încă o dovadă a faptului că dosarul său, dar și cele ale colegilor săi de partid sunt politice, scopul fiind de a denigra formațiunea, dar și de a exercita presiuni asupra deputaților ca să treacă de partea majorității parlamentare. Marina Tauber a dat însă asigurări că echipa Partidului Politic “ȘOR” este unită și puternică”, mai adaugă sursa menționată.

Doina Secrieru

Share