„Partidul ȘOR își onorează angajamentele”: Încă o localitate beneficiază de sistem de iluminare stradală

„Partidul ȘOR își onorează angajamentele”: Încă o localitate beneficiază de sistem de iluminare stradală

În satul Răculești, raionul Criuleni, a fost dat în folosință un nou sistem de iluminare stradală. Proiectul a fost implementat de Partidul „ȘOR” și administrația localității, se arată într-un comunicat al partidului.

În localitate a fost montată o rețea electrică cu lungimea de aproape 11 kilometri, au fost instalate 333 de corpuri de iluminat tip LED și implementat un sistem de inteligent de aprindere/deconectare automată a luminilor. Trei posturi de transformare au fost modernizate în totalitate.

Implementarea proiectului a durat mai bine de șase săptămâni.

Primarul de Răculești, Ludmila Buzgan a declarat, cu ocazia finalizării proiectului, că realizarea lui nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Partidului „ȘOR”. „Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din Partidul „ȘOR”, care m-au susținut și moral, cu sfaturi, tehnică, dar și experiență”, a spus Ludmila Buzgan.

Deputata din partea Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a menționat că transformările au loc, în primul rând, în acele localități în care oamenii au încredere în echipa lui Ilan Șor.

„Faptul că la Răculești a fost dat în folosință noul sistem de iluminare stradală demonstrează că noi ne respectăm angajamentele asumate față de oameni. Suntem echipa și oamenii faptelor și promisiunilor îndeplinite”, a specificat Marina Tauber.

Anterior, Partidul „ȘOR” a anunțat că în 2020 va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități ale țării. Formațiunea a dat asigurări că va construi sisteme de iluminat stradal în toate satele din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor de acolo.

1

21

4

Doina Secrieru

Share