Partidul „ȘOR” a iluminat străzile într-un alt sat din raionul Orhei

Partidul „ȘOR” a iluminat străzile într-un alt sat din raionul Orhei

Încă o localitate din raionul Orhei are acum lumină pe străzi, datorită unui proiect realizat de Partidul „ȘOR”. Este vorba despre satul Zorile unde au fost montate 210 de corpuri de iluminat de tip LED pe o rețea electrică de aproape patru kilometri.

Tradițional, liderul Partidului ȘOR, Ilan Șor, i-a felicitat pe cetățeni cu această realizare.

„Dragi prieteni, eu am promis anterior că timp de un an vom asigura cu iluminat stradal fiecare localitate din raionul Orhei. Acest proiect este în plină derulare. Anul viitor ne vom axa pe reparația drumurilor, iar raionul Orhei va deveni un exemplu demn de urmat pentru toată țara”, a spus Ilan Șor.

La evenimentul de inaugurare a sistemului de iluminare stradală au participat mai mulți locuitori ai satului Zorile, precum și reprezentanți ai autorităților locale și raionale, dar și deputați din partea Partidului „ȘOR”.

Primarul localității, Igor Panfil le-a mulțumit oamenilor pentru încredere, dar și echipei lui Ilan Șor pentru susținere.

„Îi mulțumesc întregii echipe a Partidului „ȘOR” pentru suportul acordat. Sunt mândru că fac parte din această echipă, care își respectă toate promisiunile, echipa care implementează zeci de proiecte de dezvoltare în localitățile țării. De asemenea, le mulțumesc cetățenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o”, a spus primarul.

Prezent la eveniment, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a menționat că echipa Partidului „ȘOR” este determinată să asigure un trai decent în fiecare localitate din raion.

„Noi am demonstrat nu o singură dată care sunt capacitățile echipei Partidului „ȘOR”, dar nu ne oprim la cele realizate. Implementăm noi proiecte, le extindem deja pe cele existente. Facem totul pentru ca oamenii să aibă un trai decent, unul european. În raionul Orhei acest lucru se vede. Munca și eforturile noastre au dat roade”, a menționat Dinu Țurcanu.

Deputata Reghina Apostolova și-a exprimat încrederea că în localitate vor fi implementate și alte proiecte.

„Astăzi, în localitatea Dvs. este sărbătoarea Luminii și vă felicit din suflet cu această realizare. Sunt sigură că vor fi realizate la Dvs. și alte proiecte de infrastructură”, a spus Reghina Apostolova.

Iar deputatul Partidului ȘOR, Vadim Fotescu a spus că luminile aprinse pe străzile satului Zorile semnifică începutul schimbărilor în localitate.

„Cetățenii din raionul Orhei cred în liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, iar această credință nu este zadarnică. Noi vă asigurăm că toate proiectele promise de dl Ilan Șor vor fi implementate”, a spus Vadim Fotescu.

I-a felicitat pe oameni și deputatul Igor Himici.

„Noi promitem să nu ne oprim aici. Vom crește numărul proiecte, mergem înainte încrezători alături de echipa noastră”, a menționat Igor Himici.

„Nimeni nu ne poate opri de la realizarea proiectelor bune pentru comunități. Nimeni nu ne va putea pune bețe în roate pentru a dezvolta raionul Orhei”, a declarat vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber.

Invitat la evenimentul din Zorile a fost și deputatul neafiliat din cadrul Platformei parlamentare „Pentru Moldova”, Sergiu Sârbu.

„Mă bucur foarte mult că având susținerea Partidului „ȘOR”, în sat la Dvs. sunt realizate asemenea proiecte frumoase. Dacă ar demonstra toate administrațiile locale o astfel de responsabilitate, țara noastră ar fi fost acum la un alt nivel”, a declarat Sergiu Sârbu.

„Precizăm că Partidul „ȘOR” și-a asumat angajamentul să implementeze în acest an proiecte de iluminat stradal în toate cele 74 de sate și comune din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a aleșilor locali. În total, Partidul “ȘOR” planifică să ilumineze peste 100 de localități din țară. Până acum, în peste 40 de localități proiectele au fost realizate, iar în alte câteva zeci urmează să fie finisate până la finele anului”, – comunică reprezentanții Partidului.

27e77bd8-b867-4bab-8b20-314aa8f9432d 5dc67e3b-e8bd-4069-a40b-1c07a6daf236 d7dbc504-0436-4e70-b425-2c66eb8ed8e5 117111324_217610286282909_8396378573239354806_n

Doina Secrieru

Share