Partidul „Renaștere”, despre decizia CEC: Acuzațiile sunt complet nefondate

Partidul „Renaștere”, despre decizia CEC: Acuzațiile sunt complet nefondate

Natalia Parasca, președintele Partidului “Renaștere”, a venit cu o reacție la decizia Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a sesiza Ministerul Justiției în vederea suspendării activității formațiunii, informează OFICIAL.

“Aș dori să remarc din start că partidul a furnizat TOATE documentele și explicațiile necesare. Din partea noastră nu au fost înregistrate nici un fel de încălcări, iar acuzațiile CEC sunt complet nefondate. Mai mult, ne-au impus cheltuieli care pur și simplu nu existau, pe baza presupunerilor lor inexplicabile”, a declarat ea.

Politiciana a mai spus că statul a făcut tot posibilul pentru ca partidele de opoziție să nu-și poată deschide un cont bancar și să fie limitate în activitățile financiare.

“Alocările noastre bugetare au fost deja limitate ilegal, ceea ce în sine este o presiune. Dar acest lucru nu a fost suficient – acum Comisia Electorală Centrală încearcă să ne pedepsească din nou, încălcînd toate standardele internaționale imaginabile”, a mai spus Natalia Parasca, precizând că persecutarea celor incomozi continuă, creând un precedent periculos pentru întreaga opoziție.

Share