Partidul Politic „ȘOR”, despre foștii deputați democrați care s-au alăturat formațiunii

Partidul Politic „ȘOR”, despre foștii deputați democrați care s-au alăturat formațiunii

Partidul Politic „ȘOR” salută anunțul deputaților Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, aleși pe listele Partidului Democrat, care au decis, în actualul context politic, să părăsească PDM și fracțiunea parlamentară a acestuia și să se alăture deputaților lor. 

„Partidul Politic „ȘOR” a atenționat de mai mult timp că alianța PSRM-PDM este una în detrimentul Republicii Moldova, care nu ține cont de interesele cetățenilor și ale țării, singurul scop al acesteia fiind menținerea socialiștilor la guvernare și realegerea lui Igor Dodon în funcția de președinte. Considerăm decizia celor doi deputați ca fiind singura corectă și unica posibilitate de a-și realiza programul electoral și promisiunile date alegătorilor în campania electorală din 2019”, se spune în declarația formațiunii.

În același timp, Partidul Politic „ȘOR” afirmă că își asumă angajamentul în fața cetățenilor Republicii Moldova că va continua cu și mai multe eforturi, având în vederea și fortificarea echipei sale, toate inițiativele sale sociale și economice menite să redreseze situația economică a Republicii Moldova și nivelul de viață al cetățenilor.

Cristina Pendea

Share