Partidul Nostru și-a mărit rândurile la Bălți

Partidul Nostru și-a mărit rândurile la Bălți

Organizația Teritorială Bălți a „Partidului Nostru” a desfășurat conferința de partid, în rezultatul căreia au fost aleși delegații pentru participarea la Congresul „Partidului Nostru” și au fost înmînate carnete de partid.

În cadrul evenimentului de partid, care a avut loc în una dintre cele mai mari săli ale „capitalei de nord” – Palatul municipal de Cultură, au participat 800 de oameni. În cadrul conferinței, au fost selectați delegații pentru participarea la Congresul V extraordinar al „Partidului Nostru”. În total, 123 de delegați din „capitala de nord” vor participa la Congresul formațiunii.

În cadrul conferinței, a vorbit și liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care le-a dorit succes participanților la conferință: „Orice ar pregăti regimul de guvernare, eu voi face totul pentru a mă întoarce în cel mai scurt timp posibil în Moldova”.

Din partea sa, Dumitru Ciubașenco a subliniat că sarcina de bază a fiecărui activist este de a fortifica și lărgi rîndurile partidului.

„Sarcina noastră de bază este fortificarea partidului. Sînt convins că vom face față acestei sarcini și, orice ar face ei, așa cum spunea un om cunoscut: se vor sătura să înghită praful din urma noastră. Noi, oricum vom învinge!”.

Conferința de la Bălți s-a încheiat cu ceremonia solemnă de înmînare a carnetelor de partid activiștilor „Partidului Nostru”. În total, 200 noi membri au ajuns deținători ai carnetelor de partid.

32017802994_7597e58f98_k 32737079151_f2da642455_k

Share