Partidul Nostru a răspuns apelului CALM!

Partidul Nostru a răspuns apelului CALM!

„Aceasta este una din puținele declarații care, cu plăcere, le semnez. Sper că vom avea o colaborare efectivă cu CALM-ul, nu doar la nivel de declarații”. Declarația aparține liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, informează OFICIAL.

Totodată, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), Usatîi a spus: „Eu sunt foarte bucuros că noi ajungem la unii pași concreți. Tot timpul am vorbit despre această descentralizare, deoarece când am devenit primar pentru prima dată, am văzut problemele reale care sunt. Am ajuns la concluzia că fără a realiza această descentralizare nu ne putem mișca înainte”, a comunicat politicianul.

De menționat că, CALM a venit cu un apel către toți concurenții electorali și forțele politice din Republica Moldova – să adere la obiectivele descentralizării și autonomiei locale, precum și să-și asume angajamentul public privind implementarea în practică a obiectivelor care vor duce la acest deziderat prin semnarea declarației CALM. Astfel, documentul a fost expediat tuturor concurenţilor electorali ai partidelor politice.

Declarația, până la acest moment, a fost semnată și de reprezentanții Platformei DA, cât și cei de la Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Mihaela Conovali

Share