Partidul condus de Ion Chicu anunță că va participa la următoarele alegeri

Partidul condus de Ion Chicu anunță că va participa la următoarele alegeri

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) anunță că va participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie –  „pentru a oferi cetățenilor țării o alternativă pragmatică haosului și dezbinării, instaurate de către partidele care s-au perindat până acum în Parlament”, informează OFICIAL.

Membrii Consiliului Politic Național, reuniți în ședință, au decis unanim că PDCM trebuie să participe în acest scrutin.

„Timpul este prea scump pentru Republica Moldova, iar noi experimente politice doar vor amplifica bătăliile, haosul și sărăcia. Acum, cetățenii îi vor putea sancționa pe politicienii populiști și cinici, care au pierdut simțul realității și sunt gata să distrugă din temelie acest stat”, a declarat liderul PDCM, Ion Chicu.

La fel, Chicu a spus: „Noi nu am căutat și nu vom promova scandalul. Avem o echipă profesionistă, iar împreună vom izbuti să găsim și să implementăm cele mai bune soluții pentru asigurarea păcii civice, creșterea nivelului de trai în țară și dezvoltarea Republicii Moldova în conformitate cu standardele europene”.

 

Mihaela Conovali

Share