Parlamentar, despre cazurile de COVID-19: Cineva vrea cu tot dinadinsul să acopere proporțiile dezastrului

Parlamentar, despre cazurile de COVID-19: Cineva vrea cu tot dinadinsul să acopere proporțiile dezastrului

Deputatul Partidului Demnitate și Adevăr, Vasile Năstase, susține că ieri s-au făcut doar 404 teste – „adică de peste trei ori mai puține decât ne-am obișnuit în ultimele zile. Și au rezultat 107 cazuri pozitive”.

În acest fel, parlamentarul mai adaugă: „Raportat la procentaj, obținem unul foarte mare, de circa 26 la sută. Cineva vrea cu tot dinadinsul să acopere proporțiile dezastrului cu niște cifre mai mici, la prima vedere, dar care în realitate sunt extrem de mari! Atunci când se raportau 252 sau 247 de cazuri procentajul era de 21-22 la sută din numărul de teste recoltate, astăzi, repet, e de 26 la sută. Ce nu au putut acoperi autoritățile fără autoritate e numărul deceselor, 12 în total, un record absolut de la începutul pandemiei”, scrie deputatul, pe Facebook.

„Cuțitul a ajuns la os, iar cineva îl mai și răsucește. Acest guvern blestemat trebuie demis în cel mai scurt timp posibil, nu ne mai putem permite luxul să urmărim disperați cum sunt omorâți cetățenii noștri”, a conchis Năstase.

Doina Secrieru

Share