PACE – înregistrat oficial: Începând cu ziua de azi, partidul va fi activ în viața social-politică

PACE – înregistrat oficial: Începând cu ziua de azi, partidul va fi activ în viața social-politică

Partidul Acasă Construim Europa (PACE), astăzi, a fost înregistrat oficial, informează OFICIAL.

În acest fel, reprezentanții echipei menționează că, PACE este un partid liberal-social, de centru-dreapta – „un partid modern, cu oameni profesioniști și responsabili, adevărați patrioți, care nu au mai fost în politică, partid de care astăzi, ca niciodată are nevoie Republica Moldova”.

„Echipa PACE este gata să-și asume responsabilitatea de guvernare, explicând calendarul acțiunilor pe care îl va face pentru ca Republica Moldova să scape de eticheta – cea mai săracă țară din Europa, despre politicile de protejare a oamenilor de afaceri din țara noastră și investitorii străini” – mai comunică partidul.

Prin urmare, PACE anunță că, în următoarea perioadă, vor veni cu o analiză amplă, pe fiecare ramură, ce ține de – „incompetența actualei clase politice din legislativ și executiv, cerând demisia Guvernului și dizolvarea Parlamentului, care este nereprezentativ, dar și declanșarea alegerilor anticipate”.

„Începând cu ziua de azi, Partidul „PACE” va fi activ în viața social-politică și cu regularitate va prezenta societății soluțiile noastre profesioniste pe toate domeniile, va fi prezent în fiecare sat, oraș, raion și în întreaga țară”, mai spun reprezentanții partidului.

Mihaela Conovali

Share