PACE, după consultările cu cetățenii, a lansat un apel

PACE, după consultările cu cetățenii, a lansat un apel

Partidul Acasă Construim Europa „PACE”, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, urmare a consultărilor publice cu cetățenii, experții și formațiunile politice din țară, ce au decurs în ultimele 3 săptămâni, a lansat un apel către toate forțele politice de opoziție din țară, informează OFICIAL. 

Potrivit formațiunii, situația în țară e dramatică, „poporul nu mai poate de sărăcie, cetățenii pleacă masiv din țară”, de aceea, e nevoie de o consolidare a forțelor de opoziție.

„Facem apel către toate forțele politice, indiferent de viziune, să ne unim și să ieșim proteste pașnice, să fim zeci de mii și să obținem demisia acestui guvern incompetent”, a menționat conducerea partidului.

Conducerea PACE a mai spus că partidele trebuie să-și unească eforturile pentru a susține cetățenii și să fie „catalizatorul schimbării pașnice”.

„Cerem demisia imediată a conducerii țării și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

Iar, după demisia Președintelui, Premierului și Președintelui Parlamentului, noi vom veni cu un plan de țară – unicul funcțional, deoarece cetățenii merită un prezent și un viitor, ceea ce nu au acum”, a conchis PACE.

Reprezentanții formațiunii, în cadrul conferinței, au prezentat „Plasnul de țară al PACE”. „Noi nu doar criticăm, noi arătăm ce vom face”, au precizat ei.

Share