PACE continuă campania națională de consultare a poporului, experților și partidelor de opoziție

PACE continuă campania națională de consultare a poporului, experților și partidelor de opoziție

Partidul politic PACE continuă campania națională de consultare a poporului, experților și partidelor de opoziție – anunțată anterior, informează OFICIAL. 

„La întrevedere cu unul din cei mai valoroși lideri din cadrul Partidului Democrat, personalitatea cu cea mai mare greutate în rândul aleșilor locali din toată țara, Președintele Raionului Glodeni, dl Ion Cojocaru, am continuat consultările și chemarea la dialog a partidelor politice din opoziție, pentru a identifica soluțiile aplicabile zilei de azi, odată cu eșecurile guvernării PAS, la care asistăm cu toții„ – se anunță într-un comunicat al partidului.

Potrivit PACE, din punct de vedere economic, acest Guvern a creat un deficit bugetar record până acum, o inflație de nerefăcut, un mecanism sentință cetățenilor pentru livrările gazelor naturale.

„Astfel, în reuniunea tematică inter-pardică au fost discutate problemele majore cu care se confruntă aleșii locali din toată țara, au fost identificate sectorial soluții pentru domeniul agricol-alimentar, industrial, energiei regenerabile și au fost constatate resursele nevalorificate din țara noastră ce pot relansa economia Republicii Moldova.

Azi, pentru cei de la putere, problema de bază rămâne a fi lipsa de cadre calificate în actualul guvern și în toate sectoarele.

Rămânem de părerea că avem toate resursele umane și materiale, în satele și raioanele țării, necesare Moldovei să Construim Acasă Europa!” – a mai comunicat partidul.

Share