Osipov și Cercheva s-au întâlnit. Vezi ce au stabilit!

Osipov și Cercheva s-au întâlnit. Vezi ce au stabilit!

Viceprim-ministrul Victor Osipov a avut la 21 mai o întrevedere cu dna Dafina Gercheva, coordonatorul rezident al Organizaţiei Naţiunilor Unite în Moldova (PNUD).

 În cadrul întrevederii, Viceprim-ministrul a felicitat-o pe dna Gercheva cu începerea unei noi etape a Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” între cele două maluri ale Nistrului, implementat de către PNUD Moldova.

 La rândul său, coordonatorul rezident al PNUD Moldova a menţionat că programul va avea o durată de 3 ani şi în cadrul acestuia vor fi realizate în jur de 30 de proiecte în localităţile din Zona de securitate.

 În acest context, Victor Osipov a menţionat necesitatea direcţionării resurselor spre realizarea proiectelor sociale, cu impact favorabil asupra nivelului de viată a locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului. 

Doamna Dafina Gercheva a menţionat că echipa ONU, în calitate de implementator al Programului, dar şi în sensul mai larg al asistenţei pe care o oferă Republicii Moldova, va continua eforturile de a asigura o viaţă mai bună populaţiei din Republica Moldova.CP Osipov-Gherceva PNUD 22.05.2015

 La finalul întrevederii viceprim-ministrul a apreciat nivelul de cooperare dintre Republica Moldova şi ONU şi a mulţumit pentru sprijinul pe care îl acordă Organizaţia procesului de consolidare a încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

Doina Secrieru

Share