Organizația PAS Seniori, la Președinție: „În numele tuturor vârstnicilor, cerem respect”

Organizația PAS Seniori, la Președinție: „În numele tuturor vârstnicilor, cerem respect”

Organizația PAS Seniori condamnă atitudinea iresponsabilă a lui Igor Dodon față de generația pensionarilor. În acest sens, înarmați cu pancarte, seniorii PAS au organizat astăzi un flashmob la Președinție pentru a-i transmite Președintelui Dodon să respecte oamenii în vârstă, transmite OFICIAL.

„Noi, organizația PAS seniori a Partidului Acțiune și Solidaritate, cerem președintelui Igor Dodon, în numele tuturor vârstnicilor din Republica Moldova, să manifeste respect față de oamenii în vârstă. Pensionarii nu există numai pentru a asigura voturi în campania electorală, ei au dreptul la viață, sănătate și pensie bună pentru o bătrânețe liniștită.

Totodată, cerem președintelui Dodon să nu implice Biserica în jocuri electorale și să nu facă din Biserică un instrument de propagandă religioasă”, au îndemnat protestatarii.

Îndemnul vine după ce, într-un interviu, zilele trecute, Președintele a spus în contextul epidemiei Coronavirus: „Nu trebuie de panicat. În grupa de risc sunt persoanele de vârsta a treia, de la 70 de ani în sus”.

Cristina Pendea

Share