Organizația de tineret PUN: „Facem apel la toți cei care simt românește…”

Organizația de tineret PUN: „Facem apel la toți cei care simt românește…”

Organizația de Tineret (OT) a Partidului Unității Naționale (PUN), în cadrul unei conferințe de presă, și-a anunțat susținerea pentru candidatul Partidului Platformei DA la funcția de primar general al Capitalei, Andrei Năstase, informează Oficial.

Președintele organizației, vicepreședintele PUN, Ion Cobîșenco, s-a adresat tinerilor – atât din Chișinău, cât și din municipiu.

„Primul tur al alegrilor locale a scos în relief un dezinteres pentru acest scrutin electoral. Ajungerea lui Ivan Ceban, de fapt a lui Igor Dodon în fruntea capitalei va avea efecte majore asupra alegerilor din toamnă. Organizația de tineret a PUN face apel la toți tinerii din Chișinău și din suburbii, să iasă la vot pe 3 iunie și să-l voteze pe domnul Andrei Năstase”, a precizat el.

În același timp, Cobîșenco a făcut un apel către cei care „simt românește”. „Facem apel la toți cei care simt românește, dar și la cei care își doresc un oraș european – să voteze împotriva lui Ivan Ceban, reprezentantul forțelor pro-ruse. În anul în care sărbătorim cei 100 de ani de la Marea Unire, municipiul Chișinău – oraș românesc, nu trebuie să ajungă pe mâna unor impostori socialiști”, a menționat el.

Prin urmare, președintele organizației și-a anunțat contribuția activă la toate evenimentele politice organizate de candidatul Andrei Năstase. „Îndemnăm tinerii să nu fie indiferenți. Noi ne exprimăm întreaga susținere pentru Andrei Năstase, iar în acest sens vom participa și contribui activ la toate evenimentele cu tentă electorală a acestui candidat. Facem apel  și la organizațiile de tineret ale partidelor politice din Republica Moldova, să contribuie esențial la promovarea candidatului PPDA, precum și să desfășoare un șir de activități pentru a motiva tinerii să participe la acest scrutin electoral”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Share