Octavian Țîcu – candidatul PUN la șefia capitalei: Am discutat cu 3 partide

Octavian Țîcu – candidatul PUN la șefia capitalei: Am discutat cu 3 partide

Partidul Unității Naționale (PUN) și-a înregistrat candidatul pentru funcția de Primar General al Capitalei, dar și consilierii propuși, transmite OFICIAL.

Astfel, candidatul PUN la Primăria Capitalei este deputatul Octavian Țîcu, care a declarat că a negociat cu 3 partide politice pentru a-l înainta drept candidat.

„Când am anunțat faptul că intenționez să candidez, am fost în discuții cu 3 partide: Partidul Popular Român, Partidul Liberal Democrat din Moldova și Partidul Unității Naționale. Fiecare și-a dorit o condiție primară – să fiu înscris pe listele acestui partid. A fost imposibil de a împăca toate partidele în această condiție. Știu că domnul Țurcanu se va înregistra și sper că PLDM mă va susține în această campanie. Nu sunt afiliat politic acestui partid și mulțumesc domnului Șalaru și întregului partid pentru susținere și posibilitatea ca Chișinău să aibă un candidat pe măsură”, a spus Octavian Țîcu.

De asemenea, Octavian Țîcu a menționat că nu va concura împotriva concurenților de dreapta, dar candidează pentru a stopa asaltul socialiștilor în Capitală.

Cristina Parfeni

Share