O nouă întrevedere dintre liderul PSDE și Premierul României

O nouă întrevedere dintre liderul PSDE și Premierul României

Ion Sula, președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), a avut o nouă întrevedere cu Marcel Ciolacu, Premierul României, liderul PSD România, cu care a discutat inclusiv despre „atacurile și presiunile venite din partea partidului de guvernare, PAS” în adresa PSDE.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, comunicarea între liderii social-democrați europeni a continuat, la 6 aprilie curent, la București, într-o atmosferă prietenoasă, marcând bilanțul Conferinței PES organizate în Sala Unirii din Parlamentul României, la care au participat peste o mie de persoane, inclusiv șefi de guverne, comisari europeni și miniștri, consolidând astfel spiritul familiei social-democrate.

„În discuțiile cu Premierul României, Marcel Ciolacu, Președintele PSDE, Ion Sula, a punctat provocările cu care se confruntă Partidul Social Democrat European, evidențiind în special atacurile și presiunile venite din partea partidului de guvernare, PAS.

Conducerea PSDE a exprimat mulțumiri domnului Ciolacu și vicepreședintelui PES, Victor Negrescu, pentru organizarea excepțională și ospitalitatea oferită, exprimând totodată aprecierea noastră către întreaga echipă social-democrată din România”, a precizat sursa.

Tot în marja Conferinței, Ion Sula, împreună cu Eremei Priseajniuc – vicepreședintele pentru relații externe, au avut o întrevedere cu președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Stefan Löfven.

„Suntem încântați să ne întâlnim la Congresul liderilor PES de la București cu bunul prieten al social-democraților din Republica Moldova, Președintele Party of European Socialists, Stefan Löfven.

Mulțumim echipei Partidul Social Democrat România pentru organizarea excelentă a evenimentului!”, a scris Eremei Priseajniuc.

Share