O coaliție civică a apreciat drept incorecte și parțial libere alegerile

O coaliție civică a apreciat drept incorecte și parțial libere alegerile

Coaliția civică pentru Alegeri Libere și Corecte (CALC), astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a venit cu o declarație pe marginea procesului electoral din Republica Moldova, informează OFICIAL.

Secretarul Coaliției, Polina Panainte, a prezentat poziția CALC. „CALC a apreciat drept incorecte și parțial libere alegerilor din 24 februarie 2019”, a comunicat reprezentantul.

Directorul executiv al Asociației pentru Democrație Participativă „ADEPT”, Igor Boțan, a comunicat despre următoarele acțiuni. „În continuare analizăm toate rapoartele realizate de colegi și vom veni cu îmbunătățiri pentru a înlătura deficiențele”, a declarat Boțan.

Președintele Consiliului Național al Tineretului din Moldova, Valeriu Dragalin, a comunicat despre implicarea tinerilor în domeniul politic. „Tradițional, majoritatea tinerilor se află pe listă la coadă. Este o practică deja obișnuită. În același timp, am avut tineri care au câștigat la aceste alegeri. Sunt foarte puține partide politice care pot răspunde la necesitățile tinerilor”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Share