Noul viceprimar al Capitalei: E o decizie politică riscantă

Noul viceprimar al mun. Chișinău, Ruslan Codreanu, consilier municipal, a comentat numirea sa în funcție.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ruslan Codreanu a declarat că într-o situație de criză, precum cea prin care trece municipiul Chișinău, este o decizie politică riscantă să accepte funcția de viceprimar.

„Eram conștient de faptul că desemnarea în funcția respectivă va stârni, pe lângă susținere, și controverse. Dar începând cu mandatul de consilier municipal, am spus în repetate rânduri că Primăria are probleme extrem de grave, de la corupție până la proasta administrare. Nu aș fi vrut să rămân doar la critică și constatări, deși e foarte comod. Din funcția de viceprimar voi sprijini modernizarea instituției, astfel încât interesul chișinăuianului să dicteze prioritățile Primăriei”, a scris viceprimarul.

Totodată, Ruslan Codreanu a mulțumit primarului general interimar pentru nominalizare. „Eu cred că mărimea fracțiunii PPEM justifică pe deplin ca partidul nostru să aibă un reprezentant în conducerea Primăriei Chișinău. Vreau să asigur toți colegii mei din executiv și din Consiliul Municipal de toată deschiderea și mizez în continuare pe suportul fracțiunii PPEM pentru a face lucrurile frumoase să se întâmple în orașul nostru”, a conchis Codreanu.

Mihaela Rotari

Share