Noul președinte al Consiliului Concurenței își începe activitatea

Noul președinte al Consiliului Concurenței își începe activitatea

Noul președinte al Consiliului Concurenței, Alexei Ghertescu, a fost prezentat colectivului instituției, transmite OFICIAL.

„Azi dimineața, împreună cu vicespeakerul Mihai Popșoi, l-am prezentat pe dl președinte Alexei Ghertescu colectivului Consiliului Concurenței. Așteptările societății și ale noastre, ale politicienilor, sunt imense față de această instituție. Consiliul Concurenței este una din cele mai importante instituții pentru economie. Instituția trebuie să acționeze mai hotărât. Mai neînfricat. Acum vor avea libertatea de a o face așa cum le garantează legea”, a declarat Dumitru Alaiba, președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

Potrivit spuselor sale, „condițiile în noul sediu sunt foarte proaste, deplorabile chiar”.

„Va trebui să investim puțin ca să asigurăm oamenilor condiții elementare ca să poată munci. De când au plecat de la oficiu privat în acest oficiu din proprietatea statului, economisim 5 milioane de lei pe an. Va trebui să investim ca să oferim și niște condiții. Asta, de exemplu, e un fel de sala de ședințe. Alt loc nu este unde oamenii să se poată aduna împreună”, a conchis Alaiba.

Doina Buruiană

Share