Noul director interimar al Serviciului Vamal, prezentat

Noul director interimar al Serviciului Vamal, prezentat

Viceprim-ministrul, Serghei Pușcuța, ministrul Finanțelor, a prezentat colaboratorilor Serviciului Vamal noul director interimar al instituției, Sergiu Burduja, transmite OFICIAL.

În cadrul ședinței scurte, Viceprim-ministrul a formulat așteptările Guvernului de la noul conducător.

„Deoarece Serviciul Vamal este prezent practic pe întreg teritoriul țării și interacționează atât cu agenți economici, cât și cu persoane fizice, cer să desfășurați activitatea în strictă conformitate cu legislația. Vă rog să concentrați toate eforturile pentru a determina ca procedurile Serviciului Vamal să fie prietenoase și oneste”, a menționat Serghei Pușcuța, potrivit unui comunicat de presă.

În continuare, vicepremierul a menționat importanța eficienței și corectitudinii Serviciului Vamal pentru bugetul public și l-a îndemnat pe directorul nou numit să urmărească ca Serviciul să-și mențină indicatorii, or chiar să-i crească acolo unde este loc.

Directorul interimar numit, Sergiu Burduja, a deținut funcția de Consilier al Ministrului Finanțelor și Șef al Direcției control financiar și audit din cadrul aceluiași minister, și a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Cristina Parfeni

Share