Noul administrator al „Poșta Moldovei”: „Rămân și consilier municipal”

Noul administrator al „Poșta Moldovei”: „Rămân și consilier municipal”

Roman Cojuhari, noul administrator interimar al Î.S. „Poșta Moldovei”, a anunțat că va păstra și funcția de membru al Consiliului Municipal Chișinău (CMC), el fiind președinte al fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), informează OFICIAL.

„La mai puțin de o zi de la numirea mea în funcția de Administrator la Î. S. Poșta Moldovei, unii deja au început să speculeze pe faptul că am renunțat la proiectele pe care mi le-am propus să le realizăm în mun. Chișinău. Vreau să vă spun că rămân și consilier municipal, iar în comun cu echipa de consilieri PAS vom continua să luptăm cu ilegalitățile care au loc în capitală”, a declarat el, într-o postare pe Facebook.

Cojuhari a spus că ei vor monitoriza mai departe activitatea executivului și împreună vor depune efort pentru a propune proiecte de dezvoltare a orașului.

„Chiar în acest moment lucrăm la elaborarea unor proiecte de decizie care vor face viața chișinăuienilor mai confortabilă, iar la următoarea ședință CMC le vom propune pe ordinea de zi.  Avem grijă să ne întâlnim cu locuitorii și să lucrăm la soluționarea problemelor din fiecare curte și sector al Chișinăului.  Nu este timp și loc pentru declarații populiste. Fracțiunea PAS din CMC continuă să lucreze în interesul chișinăuienilor”, a subliniat fruntașul PAS.

Cristina Gurez

Share