„Noi lucrăm pentru oameni”. Cu acest slogan, Partidul „ȘOR” va intra oficial în campania electorală

„Noi lucrăm pentru oameni”. Cu acest slogan, Partidul „ȘOR” va intra oficial în campania electorală

Partidul „ȘOR” se va lansa oficial în campania electorală vineri, 11 iunie, exact cu o lună înaintea alegerilor parlamentare anticipate. Tot atunci, formațiunea va anunța public programul său de guvernare. Despre acest lucru a anunțat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în cadrul unui briefing de presă.

„Am pregătit programul pentru primul an de guvernare, deoarece suntem siguri de rezultatele noastre în alegeri. Astăzi, oamenii își doresc ca niciodată schimbări și ei știu că aceste schimbări pot fi asigurate numai de Partidul „ȘOR”, a declarat Ilan Șor.

El a anunțată că sloganul campaniei electorale a Partidului „ȘOR” este „Noi lucrăm pentru oameni”. Printre prioritățile enumerate de Ilan Șor se numără creșterea veniturilor la buget, deschiderea întreprinderilor de stat, majorarea salariilor și pensiilor, reformarea justiției prin crearea curților de jurați pe lângă instanțele de judecată și altele.

„Noi vrem ca diaspora noastră să nu lupte pentru deschiderea mai multor secții de votare peste hotare, dar să poată veni acasă și să trăiască bine aici, în țară”, a spus Șor.

Pentru Partidul „ȘOR”, alegerile anticipate din 11 iulie vor fi al doilea scrutin parlamentar la care participă. În buletinele de vot, formațiunea va figura cu numărul patru.

Mihaela Rotari

Share