Neașteptat! Iată cine ar mai putea participa la negocierile privind crearea coaliției!

Neașteptat! Iată cine ar mai putea participa la negocierile privind crearea coaliției!

Presa, reprezentanții societății civile și mediatorii UE și SUA, ar trebui să participe în cadrul negocierilor privind crearea noii coaliții pro-europene. O declarație în acest sens a fost făcută de Mihai Ghimpu.

Liderul PL, Mihai Ghimpu și-a exprimat nemulțumirea față de informația aparută precum că, el ar fi cerut funcția de Președinte al țării. În context, liberalul a venit cu precizări, dar și o solicitare.

“Partidul Liberal consideră că atât timp cât PL, PLDM și PD nu au convenit asupra unui model de funcționare a puterilor în stat (de preferință modelul european propus de PL și nici de cum actualul model arbitrar și păgubos) nici o parte nu poate pretinde și nu poate alege nici o funcție în stat, astfel știrea plasată de neprietenii noștri este speculație și manipulare a opiniei publice.

Pe viitor, pentru a evita tirajarea unor neadevăruri, Partidul Liberal consideră că negocierile trebuie să continuie în prezența presei, reprezentanților societății civile și a mediatorilor UE și SUA. Vom face demersursurile necesare în acest sens”, a scris Ghimpu pe facebook.

Mihaela Rotari

Share