Natalia Morari a avut o întâlnire cu ENEMO

Natalia Morari a avut o întâlnire cu ENEMO

Natalia Morari, candidat independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, a avut o întâlnire la inițiativa Misiunii Internaționale de Observare a Alegerilor Prezidențiale și Referendumul Republican Constituțional 2024 din Moldova (ENEMO), în cadrul căreia a discutat despre experiența sa în această campanie electorală, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, misiunea s-a arătat interesată să afle detalii despre cum se desfășoară această campanie, iar în calitatea sa de observator a notat toate obstacolele pe care le întâmpină Natalia Morari cu echipa sa în acest proces.

„Am salutat deschiderea și solicitarea acestora de a le transmite toate informațiile și dovezile privind campania electorală, modul în care instituțiile guvernamentale nu reacționează la încălcările și nedreptățile care se întâmplă cu candidații.

Sper că în urma acestor discuții, partenerii externi vor înțelege pe deplin toate aspectele acestui proces electoral și vor contribui la asigurarea unui scrutin corect și transparent, în beneficiul tuturor cetățenilor Moldovei”, a conchis ea.

Share