Năstase: Noi suntem pregătiți pentru alegerile anticipate. Unicul regret este că…

Năstase: Noi suntem pregătiți pentru alegerile anticipate. Unicul regret este că…

„Noi suntem pregătiți pentru alegerile anticipate și am militat în permanență pentru alegeri anticipate. Unicul regret este că, în toată această perioadă de timp în care actorii politici de linie au făcut aceste reguli de joc, au rămas nerezolvate foarte multe probleme ale oamenilor”. Declarația a fost făcută de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă, informează OFICIAL.

Dacă Platforma DA merge singură în alegeri sau formează un bloc cu cineva, Năstase a spus: „Rămânem în permanență deschiși dialogului cu toate forțele pro-europene și pro-românești din țară. Cert este că nu va exista un guvern democrat în Republica Moldova dacă Platforma DA nu va face parte din el”.

„Platforma DA va munci să acceadă în Parlament într-un număr mai mare decât cel pe care îl avem astăzi”, a mai spus politicianul.

Amintim că, ieri, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat Decretul de dizolvare a actualului Parlament. Data alegerilor noului Parlament se stabilește pentru 11 iulie 2021.

Mihaela Conovali

Share