Năstase: În dorința anticipatelor, preocuparea Platformei DA este de a nu susține propunerea majorității parlamentare formate la funcția de Premier

Năstase: În dorința anticipatelor, preocuparea Platformei DA este de a nu susține propunerea majorității parlamentare formate la funcția de Premier

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) face o adresare către instituțiile europene, ambasadele și cancelariile occidentale pentru a oferi ajutor și expertiză țării noastre în ceea ce privește soluția cea mai potrivită și legală prin care se poate depăși criza politică, transmite OFICIAL.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Platformei DA, Andrei Năstase a dat citire scrisorii deschise și a menționat că această scrisoare este ruga celor din formațiune și a cetățenilor țării.

„Societatea noastră are nevoie de o abordare serioasă politică prin care să se treacă de criza politică, constituțională și pandemică. Instituțiile statului au intrat în coeziune. Vă rugăm respectuos să ne oferiți un reper care ar sta la baza depășirii crizei. În dorința alegerilor anticipate, preocuparea Platformei DA este de a nu crea precedente periculoase pentru țară și de a nu susține propunerea majorității parlamentare formate la funcția de Premier. Republica Moldova are nevoie de sprijinul lumii civilizate, a celor care au fost mereu aproape, a Europei libere. Apelul nostru de ajutor, sincer și asumat, este mai responsabil decât vor avea unii sau alții să-l transforme într-o știre media”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Share