Năstase: Este important ca fiecare vot să fie calculat corect

Năstase: Este important ca fiecare vot să fie calculat corect

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Andrei Năstase a mulțumit, în cadrul unei conferințe de presă, tuturor celor care au decis să voteze astăzi Platforma DA, dar și activiștilor din teritoriu, care au făcut campanie, transmite OFICIAL.

Andrei Năstase a spus că a fost o campanie plină de „tot ce vrei”, plină de intoxicare a opiniei publice.

„Le mulțumim celor care astăzi au decis să voteze Platforma DA, echipa faptelor bune a unor oameni cumsecade, integri, profesioniști, care au renunțat la sine pentru țară și popor. Le mulțumesc celor care au muncit în această campanie, colegii din teritoriu, pentru efortul depus, celor care au fost alături de Platforma DA și pentru că își doresc ca R: Moldova să meargă pe făgașul normalității”, a spus Năstase.

De asemenea, el s-a adresat observatorilor Platformei DA din teritoriu:

„Să rămâneți până la final la numărării voturilor și securizării acestuia. Este important ca fiecare vot să fie calculat corect și să nu admiteți ca cineva să afecteze voința populară. Astăzi am securizat votul în teritoriu, mai ales în regiunea transnistreană. La capătul acestei campanii venim în fața oamenilor cu capul sus și obrazul curat”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Share