Năstase: E timpul să ne înfrângem frica și să luăm exemplu de la cei care își asumă responsabilitatea pentru redresarea situației catastrofale din RM

Năstase: E timpul să ne înfrângem frica și să luăm exemplu de la cei care își asumă responsabilitatea pentru redresarea situației catastrofale din RM

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidat la prezidențiale, a anunțat astăzi că a primit un mesaj de la un angajat al Ministerului Sănătății, prin care dezvăluie situația reală în instituție privind infectarea masivă cu COVID-19, despre care nu se vorbește, informează OFICIAL.

Într-un live pe o rețea de socializare, Andrei Năstase și-a exprimat regretul pentru că semnatarul mesajului este atât de timorat, încât nu dorește să vorbească public și a îndemnat oamenii să nu mai tacă: „Prin tăcere le dăm putere celor care ne omoară!”.

Totodată, Andrei Năstase a cerut să se facă lumină în acest caz – Ministerul să vină de urgență cu informații explicite asupra situației reale privind numărul celor bolnavi și s-a adresat concetățenilor. „E timpul să ne înfrângem frica și să luăm exemplu de la cei care își asumă responsabilitatea pentru redresarea situației catastrofale din Republica Moldova. Altfel, vom ajunge să vedem cum Plahotniuc, Șor, Țuțu vor reveni în Parlament!”, a punctat el.

Andrei Năstase a îndemnat oamenii să fie proactivi și să-și apere demnitatea de a fi om, să lupte pentru drepturile și țara lor. „Eu lupt, deci exist!” – a conchis politicianul.

Maria Chiper

Share