Năstase: După victoria din speța Transnistra, împreună cu Iana Stanțieru şi avocatul Ion Botnarenco am obținut o primă victorie în cazul diaspora

Năstase: După victoria din speța Transnistra, împreună cu Iana Stanțieru şi avocatul Ion Botnarenco am obținut o primă victorie în cazul diaspora

Dreptul moldovenilor de a vota, oriunde s-ar afla în ziua scrutinului, nu se negociază. Exprimarea opțiunii politice a fiecăruia este primul pas pentru o Moldova democrată, modernă – a declarat Andrei Năstase, liderul Platformei DA, informează OFICIAL.

Totodată, el a menționat: „Vom lupta până la capăt ca semenii noștri să poată merge la vot în orice țară ar fi acum, alungați de lângă familiile lor de Dodon, Plahotniuc, Șor sau Usatîi și de regimurile lor corupte care au vlăguit Moldova. Ne-au umilit destul! Nu vreau ca pe 11 iulie să mai vedem la toate televiziunile din Occident cum moldovenii noștri sunt înjosiți, ținuți la cozi kilometrice, în arșiță sau ploaie, în vânt sau furtună.”

„Astăzi, după victoria din speța Transnistra, împreună cu Iana Stanțieru şi avocatul Ion Botnarenco am obținut o primă victorie în cazul diaspora. Însă, nu este suficientă. De-aceea, Platforma DA va continua lupta, atât în stradă cât și în instanțele de judecată, pentru ca pe 11 iulie să fie deschise suficiente secții de vot în Diaspora. Asta este cererea noastră răspicată.

Fapta bună ne adună pe noi, toți, din țară și din Diaspora. Mereu facem ceea ce trebuie”, a conchis politicianul.

 

Cristina Gurez

Share