Năstase: Ceban a promis marea și sarea și nu are capacitatea să gestioneze situația din oraș

Năstase: Ceban a promis marea și sarea și nu are capacitatea să gestioneze situația din oraș

Andrei Năstase, președintele fracțiunii Platformei Demnitate și Adevăr din Consiliul Municipal Chișinău(CMC), a venit cu câteva îndemnuri pentru consilieri, informează OFICIAL.

Astfel, Năstase a declarat că, cei de la conducerea Primăriei Chișinău, în campania electorală, au spus că au bani pentru toate problemele – drumuri, infrastructură, iluminat, câini vagabonzi… iar acum spun că nu sunt bani.

„Astăzi au venit să ne spună că nu au bani și au hotărât ei să gestioneze sărăcia în care ne-a adus PSRM și fracțiunea condusă de Ceban. Prieteni, haideți să stabilim niște lucruri. La moment Ceban încearcă să facă o majoritate în interesul său și al grupului politic din care face parte. Noi nu avem nevoie de majorități obscure, ci de majorități pentru proiecte pentru cetățeni. Vă invit să refuzați toate aceste invitații”, a spus politicianul.

Totodată, liderul Platformei DA a îndemnat colegii din CMC să solicite explicații și cu privire la votul electronic, care a fost promis în campanie. „Și nici până astăzi, în a 12-a zi de la validarea mandatului de primar, nu-l avem și nu avem un răspuns de ce nu avem votul electronic. Îi cer în mod imperios acestui domn Ceban să nu mai creeze majorități obscure pentru grupuri de interese”, a subliniat el.

Năstase a mai spus că Ion Ceban „a promis marea și sarea și nu are capacitatea să gestioneze situația din oraș”. „Dacă nu are capacitate, să-și dea demisia”, a conchis consilierul municipal.

Cristina Gurez

Share