Năstase: Astăzi, în Parlament, în cadrul unui troc cu doi actori, s-a produs o finală tentativă de restaurație a regimului oligarhilor și bandiților

Năstase: Astăzi, în Parlament, în cadrul unui troc cu doi actori, s-a produs o finală tentativă de restaurație a regimului oligarhilor și bandiților

Astăzi, în Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul unui troc cu doi actori, s-a produs o disperată și finală tentativă de restaurație a regimului oligarhilor și bandiților care au jefuit și umilit Moldova. Nu este altceva decât prohodul unui regim care a pus în paranteze democrația, adevărul și demnitatea poporului nostru. Declarațiile acestea au fost făcute de Andrei Năstase, liderul Platformei DA, informează OFICIAL.

Andrei Năstase a menționat că, în calitate de inițiator al Hotărârii Parlamentului privind starea de captivitate a statului emisă în iunie 2019 și președinte al Platformei DA, a spus încă de anul trecut că între Constituție și ceea ce reprezintă astăzi majoritatea Dodon-Șor va sta întotdeauna poporul, pentru că acesta, ajuns la capătul răbdării și a suferinței, își dorește să trăiască normal în propria lui țară.

„Disperarea cu care se încearcă să se împiedice deznodământul politic, final și fatal pentru această majoritate toxică, nu face altceva decât să măsoare oportunismul cu care aceștia, dar și secondanții lor populiști au abordat de fiecare dată adevăratele nevoi și dorințe ale oamenilor Moldovei.

Platforma Demnitate și Adevăr, partidul născut de oameni și pentru oameni, e alături de poporul deșteptat al țării, de dorința lui sinceră pentru schimbare, pentru o Moldovă fără hoți și hoție. Și așa va fi”, a conchis liderul Platformei.

Cristina Gurez

Share