Năstase: Am fost, suntem și mereu vom fi alături de colegii liberali din România și alături de președintele PNL

Năstase: Am fost, suntem și mereu vom fi alături de colegii liberali din România și alături de președintele PNL

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că, România și Republica Moldova pot avea un viitor european predictibil doar dacă România va fi condusă de un guvern PNL, în frunte cu Ludovic Orban.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a scris că, iată de ce, garantul constituțional al acestui parcurs pentru România și Republica Moldova, Președintele României, Klaus Iohannis, l-a desemnat din nou pe Ludovic Orban să formeze un nou guvern, după demiterea precedentului prin moțiune de cenzură.

„Proiectul politic pe termen scurt al partenerilor noștri din România sunt alegerile anticipate, întoarcerea întregii clase politice la popor. Personal, împreună cu toată Platforma DA, partenerul politic adevărat al Partidului Național Liberal în Republica Moldova, am fost, suntem și mereu vom fi alături de colegii liberali din România și alături de președintele PNL, Ludovic Orban, în lupta lor pentru alinierea completă și ireversibilă a României la paradigma politică, socială și economică a Uniunii Europene. Un guvern liberal la București este tot ceea ce se poate întâmpla mai bine pentru Republica Moldova. Succes, prieteni dragi!”, a scris Năstase.

Andriana Cheptine

Share