Năstase: Am decis și eu niște ani în urmă să fac tot binele pe care-l pot face, prin toate mijloacele, în toate felurile

Năstase: Am decis și eu niște ani în urmă să fac tot binele pe care-l pot face, prin toate mijloacele, în toate felurile

„Am decis și eu niște ani în urmă să fac tot binele pe care-l pot face, prin toate mijloacele, în toate felurile, în toate locurile, de fiecare dată când pot, la toţi oamenii la care pot și atâta timp cât pot”. Declarația a fost făcută de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, informează OFICIAL.

Politicianul a mai menționat, în context: „Am oferit împreună Moldovei șansa unei guvernări care să facă ordine, dreptate, bunăstare, să dea oamenilor pâine și siguranță în ziua de mâine. O viață mai bună”.

„Ciocoii vechi și noi, prin minciună intens tirajată, au decis altceva, să țină oamenii în întuneric până când ei, politicienii de mucava, își împart procente galbene și roșii. Ce uită acești ingrați, e că poţi să păcăleşti câţiva oameni tot timpul şi toţi oamenii o perioadă, dar nu poţi să păcăleşti toţi oamenii tot timpul. Iar pe Dumnezeu, niciodată”, a mai spus Năstase.

Totodată, el a venit cu mulțumiri către „oamenii raționali ai Moldovei” pentru că există. „Vă rog să nu suferiți, să Rezistați! Sunt alături, împreună cu întreaga echipă a Platformei DA! Împreună vom învinge!”, a conchis liderul politic.

Cristina Gurez

Share