Munteanu: „Personal, am depus o plângere pe Radu-Grozavu-Codreanu pentru deținerea ilegală a puterii. Din păcate…”

Munteanu: „Personal, am depus o plângere pe Radu-Grozavu-Codreanu pentru deținerea ilegală a puterii. Din păcate…”

Candidatul Partidului Liberal (PL) pentru funcția de Primar General al Capitalei, Valeriu Munteanu, afirmă că Silvia Radu și Ion Ceban simulează lupta electorală pentru Primărie, cei doi fiind „o pereche care dansează împreună”. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, transmite Oficial.

Valeriu Munteanu menționează că, odată cu desemnarea Silviei Radu, dar și a viceprimarului Ruslan Codreanu, 5 subiecți au pornit procedura de atacare în contencios administrativ, și doar 4 din ei au mers mai departe în judecată.

„Primii care au mers și au contestat dispoziția semnată ilegal de Nistor Grozavu a fost PL. Solicitarea noastră de a anula dispoziția nu a fost acceptată. Noi am mers mai departe în instanța de judecată. PSRM a cedat, ceea ce ne face să ne gândim că această lipsă de dorință de a merge în judecată este o susținere pentru doamna Radu.

Cererea noastră în instanța de judecată nu a fost acceptată. Personal, am depus o plângere pe numele Radu-Grozavu-Codreanu pentru deținerea ilegală a puterii. Din păcate, Procuratura Municipală nu a dat curs solicitării și nu a pornit o cauză penală. Solicitarea noastră este să fie respectată legea și voi merge până în pânzele albe să demonstrez că acești 3 oameni se află ilegal în funcții”, a spus Valeriu Munteanu.

Valeriu Munteanu a adăugat că, după ce Silvia Radu a venit ca interimar în Primărie, chiar și proiectele care nu se puteau vota la timp, au fost votate. „Vedem chiar că și bugetul municipal a fost votat când doamna Radu a devenit interimar. Socialiștii au fost de acord cu acesta, oamenii au găsit înțelegere pe acest subiect”, a spus Valeriu Munteanu.

În context, el a menționat că socialiștii își atribuie munca altora lor. „În cadrul conferințelor de presă ale socialiștilor vedem că se laudă cu multe „realizări”. Vreau să vă spun că fracțiunea socialiștilor a făcut o poziție gălăgioasă în timpul mandatului lui Chirtoacă”, a mai spus Valeriu Munteanu.

Doina Secrieru

Share