Maxim Moroșan: În ultimii 25 de ani, nu am văzut o prezență atât de mare la vot la Bălți – 51%

Maxim Moroșan: În ultimii 25 de ani, nu am văzut o prezență atât de mare la vot la Bălți – 51%

Maxim Moroșan, președintele Organizației Teritoriale Bălți a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), a venit cu un mesaj de mulțumire pentru locuitorii municipiului Bălți – pentru prezența ridicată la vot, dar și pentru voturile acordate candidatului formațiunii la prezidențiale, Alexandr Stoianoglo. Totodată, el i-a chemat pe toți la unitate pe 3 noiembrie, când va avea loc al doilea tur al alegerilor. 

„Vă mulțumesc din suflet pentru alegerea dumneavoastră și pentru poziția activă în primul tur al alegerilor. Determinarea și dedicarea dumneavoastră sunt o adevărată dovadă a puterii poporului nostru. În ultimii 25 de ani, nu am văzut o prezență atât de mare la vot – 51%! Acesta este un rezultat impresionant și arată că vă pasă de viitorul țării noastre.

Mulțumiri speciale celor care l-au susținut pe Alexandr Stoianoglo – peste 17 000 de oameni (34%). Încrederea dvs. nu este doar o voce, este un semn de speranță pentru schimbările de care avem atâta nevoie cu toții. Alexander Dmitrievich este un om de cuvânt și al dreptății, el este cel care provoacă frică guvernului de astăzi.

Acum că am ajuns în turul doi, vă îndemn să ne unim pe 3 noiembrie. Să ne susținem împreună candidatul și să facem un pas către un viitor mai luminos. Activismul și unitatea noastră pot schimba destinul țării noastre”, a declarat politicianul.

De asemenea, Maxim Moroșan a mulțumit întregii echipe a organizației din Bălți „pentru dăruire, loialitate, caracter și unitate”.

„Am obținut cel mai bun rezultat în oraș din toate timpurile și ne așteaptă doar noi victorii. Sunt cu echipa mea din toată inima și suntem cu toții în spatele candidatului nostru!

Suntem capabili de mai mult și împreună vom obține cu siguranță succesul! Să arătăm că, caracterul nostru nu este rupt și să facem următorul pas către victorie!”, a subliniat socialistul.

Share