Mișcarea Respect Moldova a marcat un an de la înregistrarea oficială

Mișcarea Respect Moldova a marcat un an de la înregistrarea oficială

Partidul Politic Mişcarea Respect Moldova, ieri, a marcat 1 an de la înregistrarea oficială, devenind cel mai tânăr partid care se implica în alegerile locale generale din toamna anului 2023, informează OFICIAL.

“Acele alegeri au fost pentru noi primul examen politic serios şi, chiar dacă nu am avut timp suficient pentru a ne pregăti, am înregistrat un rezultat onorabil, mult mai bun decât cele înregistrate de partidele care se considerau serioase. Iar în perioada postelectorală, Mişcarea Respect Moldova a dovedit că este un partid care pune la baza acţiunilor sale interesele cetăţenilor şi responsabilitatea faţă de oameni.

A urmat o perioadă în care ne-am concentrat pe construcţia internă de partid şi acest proces este în plină desfăşurare. Constat cu mândrie că în această perioadă am devenit un veritabil punct de atracţie pentru multe personalităţi cunoscute. Atât la echipa centrală, cât şi la echipele din teritoriu au aderat noi membri, iar organizaţiile noastre au devenit şi mai puternice, şi mai pregătite să facă faţă sarcinilor stabilite pe termen scurt, mediu şi lung”, a declarat Eugeniu Nichiforciuc, președintele partidului.

Potrivit spuselor sale, “acest prim an a fost unul important pentru Mişcarea Respect Moldova – ne-am afirmat şi ne-am consolidat poziţiile, punând, totodată, o temelie solidă pentru dezvoltarea formaţiunii în continuare”.

“Anii următori vor fi şi mai importanţi, dar eu sunt sigur că vom reuşi să facem faţă cu brio tuturor provocărilor şi să realizăm toate obiectivele stabilite!”, a conchis el.

Share