Mișcarea Respect Moldova a avut ședință cu organizația raională Florești

Mișcarea Respect Moldova a avut ședință cu organizația raională Florești

Sâmbătă, conducerea Mişcării Respect Moldova în componența: Președintele Eugeniu Nichiforciuc, prim-vicepreședinte Radu Burduja, vicepreședinte Anatolie Zagorodnii, Secretarul general Cicariov Nicolae și Președinta organizației de femei Liliana Buzila, s-a deplasat la Floreşti unde a avut o întrevedere cu activul din acest raion. La întrevedere au participat membrii ai organizaţiei raionale.

În discuţie au fost puse mai multe subiecte de actualitate, inclusiv situaţia legată de preconizatul referendum privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, dar şi apropiatele alegeri prezidenţiale. De asemenea, s-au discutat mai multe aspecte ce ţin de organizarea internă a Mişcării Respect Moldova, obiectivele la nivel raional, dar şi republican.

Eugeniu Nichiforciuc, Preşedintele Mişcării Respect Moldova, a menţionat că, deşi Mişcarea este una dintre cele mai noi formaţiuni politice din ţară, a reuşit deja să-şi facă simţită prezenţa în politică. Astfel, pe lângă rezultatul destul de bun înregistrat în alegerile locale generale, Mişcarea este o prezenţă constantă în viaţa politică a republicii, manifestându-se activ în raport cu subiecte de interes naţional. De asemenea, Mişcarea a reuşit să stabilească o bună colaborare cu partenerii externi, ceea ce deschide noi perspective şi oportunităţi.

Vorbitorii au reiterat şi cu această ocazie poziţia că în Moldova era necesară apariţia unei formaţiuni ca Mișcarea Respect Moldova şi s-au arătat convinşi că partidul va reuşi să se impună şi să înregistreze multe rezultate bune pentru ţară, pentru cetăţeni.

De asemenea, conducerea partidului a participat la constituirea organizaţiei de femei din raionul Floreşti a Mişcării Respect Moldova. Preşedintă a organizaţiei raionale de femei a devenit Olesea Rotarciuc, vicepreședinte Ludmila Zdraguș și secretar executiv Natalia Barbăscumpă.

La fel, Ecaterina Grigor, a fost aleasă în funcția de secretar executiv al Organizației raionale a Mișcării Respect Moldova.

Share