Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” își asumă aceste 5 angajamente pentru următorii ani

Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” își asumă aceste 5 angajamente pentru următorii ani

În cadrul evenimentului desfășurat astăzi, Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” a lansat cele 5 angajamente pe care și le propune să le realizeze în următorii ani, transmite OFICIAL.

Astfel, primul angajament ține de redresarea economică. „ACUM” își ia angajamentul să crească veniturile populației și să crească salariile minime până la 11 mii lei, precum și să dezmorțească activitatea întreprinderilor private.

Al doilea angajament ține de educație. „ACUM” se angajează să majoreze finanțările în școli pentru ca părinții să nu mai fie obligați să achite taxe suplimentare, precum și creșterea salariilor cadrelor didactice cu 50%.

Al treilea angajament se referă la educație. „ACUM” își asumă angajamentul să reducă cu 25% cheltuielile oamenilor pentru medicamente și sporirea accesului la servicii de sănătate calitative.

Al patrulea angajament ține de justiție și corupție. „ACUM” își asumă angajamentul să elibereze eliminarea din justiție a procurorilor și judecătorilor corupți, licihdarea structurilor oligarhice și combaterea corupției mari, recuperarea miliardelor furate, inclusiv prin confiscarea averilor ilicite.

Al cincilea angajament ține de parcursul european al R. Moldova. „ACUM” își asumă îndeplinirea tuturor condițiilor până în 2023 pentru a depune cererea de aderare a RM la UE.

UPDATE 11:50: Participanții la eveniment au pornit în marș până la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt pentru a distribui mesajele lansate astăzi.

Mihaela Rotari

foto: privesc.eu

3 1

Share