Mișcarea de Eliberare a Moldovei, la CC. Cei 6 judecători – „condamnați pe viață la statutul de judecători anticonstituționali”

Mișcarea de Eliberare a Moldovei, la CC. Cei 6 judecători – „condamnați pe viață la statutul de judecători anticonstituționali”

Mișcarea de Eliberare a Moldovei a desfășurat, astăzi, „Tribunalul Poporului”, în fața Curții Constituționale, în cadrul căruia cei 6 judecători ai CC „au fost condamnați pe viață la statutul de judecători anticonstituționali”, transmite OFICIAL.

Potrivit inițiatorului Mișcării, Alexandru Bujorean, prin acest flashmob încearcă să demonstreze CC că poporul este suprem oricărei Curți și instanțe.

„Așa cum am promis anterior, noi mergem la instituțiile de stat care au co-participat la fraudarea alegerilor parlamentare și care continuă să slujească regimul dictatorial instaurat în R. Moldova. Astăzi, suntem la CC, instituția care ar fi trebuit să stea la straja Constituției, Legii Supreme, însă judecătorii acestei Curți au decis să aștearnă Legea Supremă sub picioarele regimului Partidului Democrat. Judecătorii CC au validat cele mai incorecte alegeri din istoria R. Moldova. Noi am venit, astăzi, ca să le dovedim că poporul este suprem oricărei Curți și instanțe și într-un mod simbolic vom desfășura o simulare a unui „Tribunal al Poporului”, iar colega noastră va da citire sentinței acestui tribunal”, a spus Alexandru Bujorean.

Astfel, cei 6 judecători ai CC au fost „condamnați pe viață” la statutul de judecători anticonstituționali.

Doina Secrieru

Share