Ministrul Finanțelor și directorul Serviciului Vamal au prezidat prima ședință comună de lucru

Ministrul Finanțelor și directorul Serviciului Vamal au prezidat prima ședință comună de lucru

O primă întrevedere a ministrei Finanțelor și a directorului Serviciului Vamal, cu participarea șefilor de subdiviziuni, a avut loc la sediul Serviciului Vamal.

Ministra Veronica Sirețeanu i-a urat mult succes dlui Talmazan și a exprimat convingerea că dumnealui va contribui la eficientizarea activității și asigurarea integrității instituționale.

Doamna ministră a venit cu un mesaj și în adresa efectivului Serviciului Vamal, menționând: „Este foarte important ca Dvs. să exercitați în mod conștiincios atribuțiile de serviciu și să dați dovadă de deschidere, chiar dacă calitatea de funcționari publici cu statut special presupune rigurozitate. În activitatea sa, Guvernul și-a propus să fie mai deschis față de mediul de afaceri și să comunice mai eficient. Sunt sigură ca aceste scopuri vor putea fi realizate de Serviciul Vamal sub conducerea dlui Talmazan”, a menționat dna Sirețeanu.

La rândul său, dl Talmazan a mulțumit pentru apreciere și a exprimat încrederea că cele două instituții vor avea o conlucrare eficientă în continuare, astfel ca activitatea să fie una programată, conform planurilor de acțiuni și strategiilor aprobate, pentru a fi onorate angajamentele asumate față de Acordul de Asociere și Liber Schimb cu UE, dar și în contextul acordării Republicii Moldova a statutului de candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană.

Totodată, Igor Talmazan a ținut să aducă mulțumiri Directorilor adjuncți ai Serviciului Vamal, șefilor de subdiviziuni pentru efortul depus și rezultatele înregistrate în activitatea autorității, urmând să fie trasate sarcinile de bază și să fie prioritizate acțiunile în perioada imediat următoare.

Share