Ministrul de Interne: „Constat o încredere mai mare a cetățenilor în autoritatea poliției”

Ministrul de Interne: „Constat o încredere mai mare a cetățenilor în autoritatea poliției”

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, este mândră de polițiști care timp de 7 luni își fac datoria în mod exemplar față de cetățeni, informează OFICIAL.

Ana Revenco spune că aceștia reușesc cu succes să asigure rezistența la amenințările aduse de cei peste 1200 de kilometri de hotar cu războiul, și totodată au grijă să țină echilibrul în țară.

„Observ cu mândrie că polițiștii noștri s-au profesionalizat foarte mult, reușind să aibă un răspuns demn la provocări atât de diversificate, generate de tentativele de destabilizare socială, dar și de războiul pe care îl avem la graniță.

În cele 7 luni, polițiștii au demonstrat competențe înalte în lupta cu criminalitatea și au răspuns cu inteligență și răbdare în fața provocărilor și acțiunilor de destabilizare, pe care le tot încearcă diferite grupuri de interese. Ei știu să fie alături de oameni și să întindă o mână de ajutor comunităților noastre și refugiaților, atunci când este nevoie.

Remarc printre impactul acțiunilor profesioniste ale poliției noastre păstrarea siguranței în comunitate, asigurarea liniștii și ordinii publice, contribuția la stabilitatea socială și integrarea refugiaților în condiții optime. Toate acestea s-au efectuat cu respectarea drepturilor cetățenilor.

De asemenea, constat o încredere mai mare a cetățenilor în autoritatea poliției. Asta numai datorită muncii voastre profesioniste de zi cu zi, stimati colegi”, spune ministrul.â

Share