Ministrul de Interne a rugat angajații să economisească energia electrică și să raționalizeze consumul de resurse energetice

Ministrul de Interne a rugat angajații să economisească energia electrică și să raționalizeze consumul de resurse energetice

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Ana Revenco, a venit cu un apel către angajații din structurile MAI, informează OFICIAL.

Ana Revenco a rugat să facă echipă unică și să protejeze țara de timpuri extraordinare.

„În această perioadă, în contextul crizei energetice, putem da dovadă încă o dată de unitate. Eu sunt convinsă că putem face asta, voi ați demonstrat!

Stimați colegi din sistemul afacerilor interne,

Echipa MAI este cea mai mare echipă din țară, dedicată și devotată siguranței cetăţenilor. Fiind în prima linie, ne-am asumat cu fermitate că vom fi acea centură de siguranță pentru Republica Moldova, un partener de încredere şi pentru siguranţa Europei. Facem acest lucru zi de zi cu determinare, împreună. Şi întrucât suntem pe linia întîi, putem şi trebuie să demonstrăm unitate, inclusiv pentru a rezista în situația tensionată din sectorul energetic. Vă îndemn să economisiți energia electrică, să raţionalizăm consumul de resurse energetice. Să promovăm împreună acest mesaj, inclusiv prin propriul exemplu, atât la serviciu, cât și în casele și familiile dvs., pentru a nu compromite pacea socială, procesul de lucru și activitățile zilnice.

Cetățenilor noștri le transmit că noi, Ministerul Afacerilor Interne, vom fi la datorie așa cum suntem zi de zi și vom sprijini oamenii și comunitățile, la nevoie. Am încredere în echipă, cred în forța și determinarea cetățenilor de a-și proteja țara, sunt convinsă de puterea comună.

Astazi, trebuie să avem grijă unii de alții și împreună să contribuim la siguranța energetică a țării. Viața și războiul din vecinătate ne-a învățat pe toți că binele depinde numai de noi. Vom trece de aceste greutăți și provocări pentru că împreună suntem #MAIputernici şi #MAIînsiguranță”, spune Ana Revenco.

Share