Mesajul liderului Platformei DA pentru cei care au atins majoratul și vor merge la vot pentru prima dată la 11 iulie 2021

Mesajul liderului Platformei DA pentru cei care au atins majoratul și vor merge la vot pentru prima dată la 11 iulie 2021

Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr (DA), a declarat că „ultimul sunet este pentru mulți elevi sunetul care le vestește o etapă nouă în viață. Cutezătoare, determinantă pentru calea pe care o vor alege și o vor urma”, informează OFICIAL.

„Îmi amintesc cu mult drag de ultimul meu sunet și emoția acelei perioade din viața mea este vie și astăzi tocmai pentru că atunci a trebuit și eu să aleg”, a declarat el, în cadrul unui live pe Facebook.

Năstase a venit cu un mesaj către absolvenți și elevi: „Dragii mei, vă felicit din toată inima cu prilejul încheierii anului școlar pe toți cei care auziți astăzi ultimul sunet prevestitor de vacanța binemeritată. Dar în special, mă adresez celor care au atins majoratul și vor merge la vot pentru prima dată la 11 iulie 2021”.

„Alegerea voastră în viață, indiferent dacă sunteți deja absolvenți sau mai aveți un an de studii, este o responsabilitate pe care doar voi înșivă v-o puteți asuma. Evident. Dar nu uitați că de voi acum depinde nu doar propria soartă, ci și soarta țării întregi. De prezența voastră la secțiile de votare, de felul în care veți vota depinde viitorul vostru, al familiilor voastre, al Republicii Moldova. Nu, nu exagerez – așa e! Gândiți-vă că de voi, cei peste 32 de mii de tineri și tinere poate depinde rezultatul acestui scrutin. Voi veți înclina balanța. Spre bine sau spre rău, spre trecutul sumbru sau spre un viitor european. Voi veți decide pentru că fiecare vot contează cu adevărat, pe bune. Un singur vot poate face diferența!

Eu am mare încredere în voi și știu că de data asta nu-i veți mai lăsa pe alții să vă decidă viitorul. Vă felicit cu prilejul încheierii anului de studii, cu prilejul atingerii majoratului și pentru faptul că ați obținut puterea de a determina destinul țării. Sunt sigur că o veți face cum se poate mai bine și mai responsabil. La mulți ani tuturor într-o țară în care să vrei să trăiești!”, a conchis liderul Platformei DA.

Cristina Gurez

Share