Mesajul de felicitare al ministrului Justiției cu prilejul Zilei sistemului de probațiune

Mesajul de felicitare al ministrului Justiției cu prilejul Zilei sistemului de probațiune

Ministrul 𝐉𝐮𝐬𝐭𝐢𝐭̗𝐢𝐞𝐢, 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐋𝐢𝐭𝐯𝐢𝐧𝐞𝐧𝐜𝐨 a adresat un mesaj de felicitare 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐞𝐣𝐮𝐥 𝐙𝐢𝐥𝐞𝐢 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐭̗𝐢𝐮𝐧𝐞, transmite OFICIAL.

„Stimați angajați și colaboratori ai sistemului de probațiune,
Ziua Sistemului de probaţiune este o ocazie deosebită pentru a Vă aduce cele mai sincere urări de bine şi prosperitate! Din numele echipei Ministerului Justiției, Vă mulțumesc pentru contribuția adusă la creșterea și dezvoltarea sistemului de probațiune din Republica Moldova.
Misiunea Inspectoratului Național de Probațiune este una complexă și constă în edificare sistemului de probațiune din întreaga țară, promovarea beneficiilor pedepselor alternative detenției prin reducerea supra-aglomerării penitenciarelor, precum și reintegrarea în societate a persoanelor aflate în conflict cu legea.
În cei 15 ani de activitate, Dumneavoastră ați reușit să consolidați sistemul de probațiune, să dezvoltați programe de angajare a foștilor deținuți în câmpul muncii, să preveniți săvârşirea de noi infracţiuni, să asigurați protecția victimelor violenței.
La cea de-a 15-a aniversare, vă doresc fiți cât mai implicați și angajați în activitatea profesională pe care o desfășurați zi de zi, pentru ca împreună să reușim modernizarea sistemului de probațiune – un element indispensabil pentru înfăptuirea actului de justiție.

Să aveți multă sănătate, împliniri personale, noi realizări profesionale și respect din partea cetățenilor”, a spus Sergiu Litvinenco.

Share