Mesajul Blocului ACUM în urma alegerilor prezidențiale din Ucraina

Mesajul Blocului ACUM în urma alegerilor prezidențiale din Ucraina

Blocul ACUM a venit cu un mesaj, pe o rețea de socializare, cu privire la alegerile prezidențiale din Ucraina, informează OFICIAL.

„Blocul ACUM felicită poporul ucrainean pentru votul dat împotriva corupției și oligarhiei. Salutăm modul liber și corect în care s-au desfășurat alegerile, chiar și în condițiile dramatice în care se găsește statul vecin. Pe această cale, adresăm felicitări noului președinte ales, Volodymyr Zelensky, pentru victoria convingătoare în aceste alegeri”, se menționează într-o postare a blocului.

În același timp, Blocul ACUM a declarat că, mizează pe parteneriatul strategic cu Ucraina democratică în scopul asigurării securității și stabilității regionale, combaterii criminalității transfrontaliere și implementării standardelor și valorilor europene în societățile noastre.

De menționat că, și șeful statului Igor Dodon, astăzi, a adresat un mesaj de felicitare noului președinte al Ucrainei. Totodată, Dodon și-a exprimat speranța că va avea în scurt timp o întrevedere cu Volodimir Zelenski.

Mihaela Rotari

Share