Mesajele de felicitare de Crăciun ale primelor persoane în stat

Mesajele de felicitare de Crăciun ale primelor persoane în stat

Republica Moldova sărbătorește, astăzi, Crăciunul (pe stil nou). În context, vă propunem să vedeți urările, cu această ocazie, a primelor persoane în stat, postate pe o rețea de socializare.

După cum informează Oficial, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj, prin care îi felicită pe toți creștinii care sărbătoresc Crăciunul pe 25 decembrie.

„Știu că mulți cetățeni obișnuiesc să întîmpine nașterea Domnului în aceste zile. Totodată, atît familia mea, cît și majoritatea cetățenilor, sărbătorim Crăciunul conform tradiției, de 7 ianuarie. Însă indiferent de ziua cînd sărbătorim nașterea Domnului, fie ca această dată senină să ne amintească de datoria noastră creștinească, de a fi mai buni unii cu alții, de a veni în ajutorul celor năpăstuiți, de a face lumea din jurul nostru mai dreaptă și mai cucernică. Hristos s-a născut să aducă izbăvirea de păcate, cumpătarea și pacea pe Pămînt! Să fim prin gîndurile și prin purtările noastre cît mai aproape de aceste idealuri sfinte”, a scris Dodon.

Și Premierul Pavel Filip a urat Crăciun fericit. „Vă doresc tuturor ca sărbătorile de iarnă să vă aducă în preajma familiei și a oamenilor dragi. Să nu uităm să fim recunoscători pentru ce avem și să dăruim cât mai mult bine”, a menționat Filip.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a urat Crăciun fericit alături de cei dragi.

„Am trăit împreună un an cu de toate, am avut reușite și am avut parte de dezamăgiri. Am reușit să le depășim cu demnitate și pe cele bune și pe cele rele, iar acest lucru mă face de fiecare dată mândru de oamenii din țara mea. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei care au împins limitele posibilului mai departe și au reușit, prin sacrificii, să facă Moldova mai bună. Crăciunul este o lecție despre speranță, încredere și putere în condiții în care aparent nu ar fi fost loc decât de umilință și necazuri. Să trăim împreună încă o dată această lecție fascinantă, pentru că nu va veni nimeni să facă lucruri bune în locul nostru. Așa să ne ajute Dumnezeu. Crăciun fericit și la mulți ani Moldova!”, a punctat Candu.

Andriana Cheptine

Share