Mark Tkaciuk: Dacă vom avea acces la tribuna parlamentară vom putea multiplica numărul celor care ne susțin

Mark Tkaciuk: Dacă vom avea acces la tribuna parlamentară vom putea multiplica numărul celor care ne susțin

Unul dintre liderii Partidului Politic „Congresul Civic”, Mark Tkaciuk a declarat că, atunci când apare un grup care are un plan bine stabilit este în stare să convingă majoritatea din Parlament să-l urmeze.

„Noi știm că suntem capabili să impunem ordinea de zi la care am lucrat și la care lucrăm în continuare, pentru că nu este a noastră, nu este interesul nostru propriu, este interesul societății moldovenești. Dacă vom avea acces la tribuna parlamentară  vom putea multiplica numărul celor care ne susțin”, a declarat Tkaciuk, în cadrul emisiunii «Территория свободы» cu Lilia Burakovski.

Totodată, el a spus că Republica Moldova are nevoie de politicieni adevărați, care merg pe jos sau în transportul public nu doar în timpul campaniei electorale.

„Cetățenii au nevoie de astfel de politicieni care nu  încearcă să-și facă doar interesele proprii și să golească buzunarele oamenilor. Congresul Civic face un experiment: mergem la aceste alegeri cu conștiința curată, cu pliante, cu discuții. Deschideți-ne ușile, criticați-ne, certați-ne, dar nu rămâneți indiferenți. Șansa de a salva marea majoritate a Republicii Moldova este una foarte mică, dar noi trebuie să folosim această șansă”, a menționat Mark Tkaciuk.

Cristina Pendea

Share