Marina Tauber: Nu mi se permite să părăsesc Chișinăul

Marina Tauber: Nu mi se permite să părăsesc Chișinăul

„Regimul Sandu a mai comis încă un abuz în raport cu mine și echipa noastră. Deși nu au găsit niciun temei juridic și nicio dovadă care să mă incrimineze în ceea de ce m-au acuzat abuziv și mincinos, mi-au aplicat încă o restricție. Nu mi se permite să părăsesc municipiul Chișinău!” – a declarat Marina Tauber, deputat, vicepreședinte al Partidului „ȘOR”, informează OFICIAL.

Potrivit spuselor sale, nu i se permite acest lucru pentru că guvernarea se teme că va merge în raioane și va invita și mai mulți oameni la protestele de duminică.

„Se știe însă că de ce te temi, de aceea nu scapi. Nici ei nu vor scăpa de răsplata poporului. Toate ilegalitățile pe care le comit ei acum, când controlează toate structurile statului, îi vor lovi, ca un bumerang, după ce vor cădea. Vreau să-i anunț că frica lor este pe deplin întemeiată. Noi chiar îi vom mătura din țară și vom face ordine”, a menționat politiciana.

Totodată, Marina Tauber a venit cu un apel:

„Stimați și dragi Moldoveni din toată țara, și în primul rând, în mod special, mă adresez la Orheieni și Bălțeni!

Din păcate, având în vedere cele menționate de mine mai sus, în aceste zile nu am dreptul și nu am să pot să vin la DVS ca să ne întâlnim și să ne vedem după aceste 3 luni complicate pentru mine, deși primul lucru pe care aș vrea să-l fac acum este să Vă văd și să Vă cuprind! Dar am să Vă aștept în Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, în data de 23 octombrie, ora 15:00!”.

Share